EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
Print

FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΜΕ «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α» KAI ΕΥΦΥΙΑ

Print

FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΜΕ «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α»* KAI ΕΥΦΥΙΑ
 Υδωρ ,Γαία, Ιερόν Ειλή, Αήρ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 7 & 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

ΑΓΡΙΝΙΟ – ΠΙΘΑΡΙ STUDIO (ΓΙΑΝΝΟΥΖΙ)

Στόχος του Forum είναι:

-η ανάδειξη των επιστημονικών και τεχνολογικών δεδομένων και η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις προοπτικές της αειφορικής ανάπτυξης.    

-η ανάλυση των δυνατών και αδύνατων σημείων (SWOT Analysis) για την αγροκτηνοτροφική παραγωγή, την ιχθυοπαραγωγή και τις ΑΠΕ.

Η ανάλυση SWOT (Strengths,Weaknesses,Opportunities & Threats Analysis) για τους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, των υδατοκαλλιεργειών, της αγροτουριστικής ανάπτυξης, της βιώσιμης ενέργειας και της κλιματικής αλλαγής περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα ζητήματα και τάσεις που σχετίζονται με την αγροτική οικονομία, τις ΑΠΕ, και την αειφορία. Εξετάζοντας αυτές τις παραμέτρους για την Δυτική Ελλάδα, θα παρουσιαστεί από κορυφαίους ειδικούς επιστήμονες, οικονομολόγους και πολιτικούς μια αναλυτική εικόνα των δυνατών σημείων, των αδυναμιών, των ευκαιριών αλλά και των απειλών για κάθε τομέα.

Με τη συμβολή των συμμετεχόντων τόσο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου θα αναπτυχθεί η θεματολογία και στους τρεις τομείς,

αναδεικνύοντας τα νέα τεχνολογικά εργαλεία αλλά και τις χρηματοδοτικές δυνατότητες για τους ενδιαφερόμενους και τους νέους αγρότες, αλιείς και επιχειρηματίες των κλάδων.

FORUM:  ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΜΕ «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α» KAI ΕΥΦΥΙΑ

Προηγούμενο Απλουστευμένη και ψηφιοποιημένη η εξαγωγή αγαθών εμπορικού χαρακτήρα έως 1.000€. Πάνω από 2.700 επιχειρήσεις επωφελούνται ετησίως

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter

espa